Vad är omställning för dig?

By  

En tillbakablick på oktober 2020, då jag var på återträff med några från folkhögskolekursen ”Ett år i omställning”. Långt inne i Tivedens stora skogar fördes samtal om allt som är viktigt, och en stark vilja att låta kraften i detta nå längre föddes. Vi pratade om en gemensam antologi, men jag skulle börja med att skissa på en liten film, där var och en fick säga något kort om omställning, och vad den egentligen kan betyda för olika människor. Men som ofta kom annat emellan, och de sista redigeringarna i en första skiss, som skulle vara ett kondens av vårt samtal, blev inte fullt färdiga. Nu delar jag skissen som den är, för att det finns något vackert i det som sades, och sägs, av var och en. Ida, Klara, Maria, Lars, Marie, Ingrid. Jag känner mig också tacksam för de magiska dagar jag fick för mig själv i Krokstrand direkt efteråt, där jag kunde ta in den höstiga omgivningen, tänka vidare och umgås med mina ord helt ostört.

No comments yet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

× Close